• banner1-2
  • banner3
  • banner2

sambutan

Sampeyan mbokmenawa kene kanggo mangerteni apa Fumei?

kabeh karya dijamin!

Foshan Fumei Seating Co., Ltd ditetepake ing taun 2007. We spesialis ing ngembangaké lan mrodhuksi dhingklik Auditorium, kursi téater, mejo kelas Land lan kursi kursi bandara lan dhingklik wayang. Perusahaan mapan 23,000 meter persegi kanthi workshop gaya Taman lan kabeh jinis majeng peralatan ...

Raed liyane
  • IMG_6745
  • IMG_6734
  • 办公室 照片
WhatsApp Online Chat !