Babagan awake dhewe

Foshan Fumei Seating Co., Ltd ditetepake ing taun 2007. We spesialis ing ngembangaké lan mrodhuksi dhingklik Auditorium, kursi téater, mejo kelas Land lan kursi kursi bandara lan dhingklik wayang. Perusahaan mapan 23,000 meter persegi kanthi workshop gaya Taman lan kabeh jinis majeng peralatan.

Our company duwe sawetara profesional, kualitas Manajemen lan pembangunan Staff. Padha nglakoni kanggo Ngapikake lan njupuk kualitas produk, nganyari gaya produk lan desain kanggo nggawe perusahaan kita pindhah luwih. Padha bakal nggawe manawa kabeh produk kita bakal dikirim menyang customer kanthi kualitas dhuwur sanalika bisa.

We have sawetara cabang domestik ing Beijing, Tianjin, Shanghai, Guangzhou, Liaoning, Ha'erbin, Jilin, Shandong, Zhengzhou, Suzhou, Fujian, Wuhan etc. Kita produk uga ngekspor kanggo Amerika, Australia, Rusia, Timur Tengah, Afrika, South Asia wétan lan sawetara negara liya.

Tetep fokus ing saiki lan looking nerusake kanggo mangsa, kita kebak kapercayan lan Nggawe rencana pembangunan long-term kanggo Sincerely pangarep-arep kanggo kerjo bareng karo kanca-kanca kabeh ndonya, kanggo entuk pesenan Win-Win kanggo loro lan kula . We nemtokake kanggo kerjo bareng karo pelanggan anyar lan lawas kanggo nggawe madegé abad-lawas lan mangsa sarwa.

HTB1YVqHbaQoBKNjSZJnq6yw9VXae1HTB1NsbQe4SYBuNjSsphq6zGvVXaf1HTB1oMPnbkomBKNjSZFqq6xtqVXa0


WhatsApp Online Chat !