Kursi FM-268 Tables Padded Church

Short Description:


  • Potongan: Njaluk rega paling anyar
  • Min.Order Quantity: 50 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: SHENZHEN / Guangzhou / Foshan
  • Sarat Pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi:
    Theater Furniture
    Gunakake Umum:
    Furniture Commercial
    Material:
    kain
    lempitan:
    Ya
    Size:
    580 * 730 * 1030 mm
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    Fumei
    Panggil Model:
    FM-268
    fungsi:
    Auditorium, bale music, bale konferensi, téater
    Warranry:
    5 taun
    certificate:
    CQC, CQTA, GCC, ISO 9001, ISO 14001, ISO 14025, etc
    Aluminium alloy lantai dipasang sikil:
    Powder nutupi, 5,0 mm
    Seat lan umpluk bali:
    Cold nyetak PU umpluk, ± 55 kg / m3
    armrest:
    Aluminium alloy & Solid
    Back karang:
    14 cm
    Seat karang:
    15 cm
    Back kayu kekandelan Nihan:
    1,5 cm
    Seat kekandelan Nihan kayu-kayuan:
    1,5 cm

    Packaging & Delivery

    Details Packaging
    Plastik + Standard kaca karton
    delivery Wektu
    20 days marang supaya dikonfirmasi

    Kursi FM-268 Tables Padded Church

    Tampilan Product

     

    Keterangan Product

    1. Kain dhingklik Auditorium, 1 seater.
    2. jog Kayu lan pad bali.
    3. Aluminium alloy lantai dipasang sikil, kekandelan aluminium punika 5.0mm, aluminium Kola punika wêdakakêna nutupi.
    4. Aluminium alloy & Solid armrest kayu.
    5. Kanthi aluminium struktur alloy ABS plastik nulis pad karo mekanisme pivoting.
    6. Cold nyetak PU umpluk kanggo lenggahan lan bali, bali umpluk, jog Kapadhetan umpluk: ± 55 kg / m³.
    7. Back karang: kekandelan 14 cm.
    8. Seat karang: kekandelan 15 cm.
    9. Back kayu Nihan: kekandelan 1,5 cm.
    10. Seat kayu Nihan: kekandelan 1,5 cm. 

    model FM-268
    Pusat tengah armrest 580mm
    Total dhuwur saka dhingklik 1030mm
    dhuwur Seat (kalebu jog) 450mm
    Distance from bali menyang ngarep (jog mbukak) 730mm
    Distance from bali menyang ngarep (nulis Tabel mbukak) 865mm
    Lebar armrest 50mm
    Length saka armrest 410mm
    Kekandelan saka armrest 50mm
    Gedhéné nulis Tabel 360 * 270mm * T10mm

    projects

     

    Related Produk

     

    Proses Produksi

     

    Gambar Company

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !