Standard Size Great Hall Gray Auditorium Kursi FM-269

Short Description:


  • Potongan: Njaluk rega paling anyar
  • Min.Order Quantity: 50 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: SHENZHEN / Guangzhou / Foshan
  • Sarat Pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan

    Details cepet
    Koleksi:
    Theater Furniture
    Gunakake Umum:
    Furniture Commercial
    Material:
    Metal
    Metal Koleksi:
    Iron
    lempitan:
    Ya
    Size:
    580 * 720 * 1000mm
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    Fumei
    Panggil Model:
    FM-269
    bahan:
    kain
    armrest:
    Metal
    warna:
    Gray, customizable
    Warranty:
    5 taun
    certificate:
    IS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA
    Seat lan Nihan bali:
    Metal
    wentis:
    aluminium
    umpluk:
    Kapadhetan dhuwur kadhemen umpluk nyetak
    Description:
    Kuliah Theater Kursi
    Nulis Tabel:
    360 * 270 * T10mm
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Plastik + Standard kaca karton
    delivery Wektu
    Mlebukake ing 10-15 dina sawise pembayaran
    Size  dhuwur 1.Chair: 1030mm
     2.Center kadohan: 580mm
     ambane 3.Chair (jog mbukak): 720mm
     dhuwur 4.Seat: 450mm
     5.Armrest: L410 * W50 * T50mm
     6.Size nulis pad: 360 * 270 * T10mm
    Keterangan  1.Fabric: Wear resistance lan fade bukti kain, Warna pilihan.
     2.Seat lan Nihan bali: Multi-lapisan plywood karo Kola lacquered, kekandelan 15mm.
     3.Folding nulis pad: plastik ABS, turnable, Kanthi pigura aluminium.
     4.Legs: Aluminium alloy lantai dipasang wentis, kekandelan punika 4.0-5.0mm.
     umpluk 5.Seat: nyetak PU (Polyurethane) umpluk Cold, kekandelan 15 cm, Kapadhetan 50 kg / m3.
     6.Back umpluk: nyetak PU (Polyurethane) umpluk Cold, kekandelan 14 cm, Kapadhetan 45 kg / m3.
     7.Armrest: Oak kayu, 50mm kekandelan, werna opsional.
     8.Structure: jog Tip-up, bali dening spring.
    Pilihan  1.can ditambahake nduwèni tuwung
     2.can diinstal buku net
     cahya 3.can diinstal
     4.can ditambahake jog / nomer baris
     5.can digunakake ing kain resistance geni utawa umpluk
    Service  1.Warranty 5 taun
     pabrik 2.Professional langsung OEM kasedhiya, Sample bisa diwenehake kanggo ngevaluasi.
     3.Contact karo kita yen ana masalah kualitas, solusi Cocog bakal ketemu ASAP.
    kaluwihan
    Standard Size Great Hall Gray Auditorium Kursi1.Our produk duwe 5 taun babar pisan saka tanggal nampa. 2.Our sertifikat produk / bahan wis dijupuk ofIS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA. kapasitas produksi saben wulan 3.Our punika 30,000 kursi kanggo mesthekake ing layang wektu. tim 4.Our saka perancang, teknisi lan personel layanan customer sing setya nggawe. 

    projects   Related Produk  

    Proses Produksi   Gambar Company  


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !