Furnitur sekolah pesawat College kursi lan tabel FM-315

Short Description:


  • Potongan: Njaluk rega paling anyar
  • Min.Order Quantity: 50 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: SHENZHEN / Guangzhou / Foshan
  • Sarat Pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan

    Details cepet
    Koleksi:
    School Furniture
    Gunakake tartamtu:
    Sets sekolah
    Gunakake Umum:
    Furniture Commercial
    Material:
    Metal
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    Fumei
    Panggil Model:
    FM-315
    warna:
    minangka model
    Size:
    529 * 350 * 840mm
    Material pigura:
    aluminium logam campuran
    Material saka sikil:
    aluminium logam campuran
    Material bali:
    steel
    Material saka desktop:
    Papan melamina
    materi Seat:
    Plywood
    kekandelan Seat:
    15mm
    certificate:
    IS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA
    Warranty:
    5 taun
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Plastik + Standard kaca karton
    delivery Wektu
    Mlebukake ing 25 dina sawise pembayaran

    MS_019 艳

    Seat Front Row Wentis 1. Menenga: lantai dipasang, 3mm aluminium alloy karo bubuk ditutupi;
    2. panel Front: pigura baja karo baja perforated dipasang;
    3. Table: Tabel fleksibel, 15mm MDF karo lumahing geni bukti,
    ndhukung part iku alloy alumium.
    4. Kanthi buku baja net.
    Seat Row Tengah Wentis 1. Menenga: lantai dipasang, 3mm aluminium alloy karo bubuk ditutupi;
    2. backrest: pigura baja karo baja perforated dipasang;
    3.Table: Tabel fleksibel, 15mm MDF karo geni lumahing bukti,
    ndhukung part iku alloy alumium.
    4. Kanthi buku net baja;
    5. Seat: 15mm nyetak plywood karo geni lumahing bukti;
    tip munggah kursi, bali dening gravitasi.
    Seat Row Last Wentis 1. Menenga: lantai dipasang, 3mm aluminium alloy karo bubuk ditutupi;
    2. backrest: pigura baja karo baja perforated dipasang;
    3. Seat: 15mm nyetak plywood karo geni lumahing bukti;
    tip munggah kursi, bali dening gravitasi.

     

    Pilihan

    1.can diinstal buku net

    cahya 2.can diinstal

    3.can ditambahake jog / nomer baris

     

    Service:

    1.Warranty 5 taun

    pabrik 2.Professional langsung OEM kasedhiya, sampel bisa diwenehake kanggo ngevaluasi.

    3.Contact karo kita yen ana masalah kualitas, solusi cocok bakal ketemu ASAP.

    kaluwihan

    School Furnitur nyetel College kursi lan tabel

    1.Our produk duwe 5 taun babar pisan saka tanggal nampa.

    2.Our sertifikat produk / bahan wis dijupuk ofIS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA.

    kapasitas produksi saben wulan 3.Our punika 30,000 kursi kanggo mesthekake ing layang wektu.

    tim 4.Our saka perancang, teknisi lan personel layanan customer sing setya nggawe.

     

    projects

     

    Related Produk

     

    Proses Produksi

     

    Gambar Company

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !