Modern desain aluminium Tabel pigura College lan dhingklik FM-B-89

Short Description:


  • Potongan: Njaluk rega paling anyar
  • Min.Order Quantity: 10 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 50000 Piece/Pieces per Month
  • Port: SHENZHEN / Guangzhou / Foshan
  • Sarat Pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan

    Details cepet
    Koleksi:
    School Furnitur, sekolah Furniture
    Gunakake tartamtu:
    Sets sekolah
    Gunakake Umum:
    Furniture Commercial
    Material:
    Metal
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    Fumei
    Panggil Model:
    FM-B-89
    Supplier dening Area:
    Asia
    Suppliers dening Negara / Region:
    China (Mainland)
    Certification Mgnt:
    IS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA
    Kursi kayu backrest:
    MDF
    kayu Seat:
    Ply-kayu
    instalasi:
    Floor dipasang
    Tips munggah jog:
    bali dening gravitasi
    werna kayu:
    beech, werna sing pilihan
    Warranty:
    5 taun
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Plastik + Standard kaca karton
    delivery Wektu
    20 dina / 40HQ sawise simpenan ditampa

     

    model Ora FM-B-89
    Size Front Row

    Wentis 1. Menenga: lantai dipasang, 3mm aluminium alloy karo bubuk ditutupi;
    2. panel Front: pigura baja karo 10mm nyetak Papan dipasang,
    nyetak Papan iku karo geni lumahing bukti;
    3. Table: Tabel tetep, 25mm MDF karo geni lumahing bukti,
    ndhukung part iku alloy alumium.
    4. Kanthi buku baja net.

    Middle Row

    Wentis 1. Menenga: lantai dipasang, 3mm aluminium alloy karo bubuk ditutupi;
    2. backrest: pigura baja karo 10mm nyetak Papan dipasang,
    nyetak Papan iku karo geni lumahing bukti;
    3. Table: Tabel tetep, 25mm MDF karo geni lumahing bukti,
    ndhukung part iku alloy alumium.
    4. Kanthi buku net baja;
    5. Seat: 15mm nyetak plywood karo geni lumahing bukti;
    tip munggah kursi, bali dening gravitasi.

    Last Row

    Wentis 1. Menenga: lantai dipasang, 3mm aluminium alloy karo bubuk ditutupi;
    2. backrest: pigura baja karo 10mm nyetak Papan dipasang,
    nyetak Papan iku karo geni lumahing bukti;
    5. Seat: 15mm nyetak plywood karo geni lumahing bukti;
    tip munggah kursi, bali dening gravitasi.

    Pembayaran L / C, T / T; Yen T / T, 30% saka total Nilai mbayar sadurunge prodhuksi,
    imbangan mbayar sadurunge loading wadhah
    paket Plastik + Standard kaca karton
    Service 1.Warranty:5 years.

    pabrik 2.Professional langsung OEM kasedhiya, sampel bisa diwenehake kanggo ngevaluasi.

    3.Contact karo kita yen ana masalah kualitas, solusi cocok bakal ketemu ASAP

    1.Our produk duwe 5 taun babar pisan saka tanggal nampa.

    2.Our sertifikat produk / bahan wis dijupuk ofIS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA.

    kapasitas produksi saben wulan 3.Our punika 30,000 kursi kanggo mesthekake ing layang wektu.

    tim 4.Our saka perancang, teknisi lan personel layanan customer sing setya nggawe.

    projects

     

    Related Produk

     

    Proses Produksi

     

    Gambar Company

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !