Вести

  • отворен обука
    Време на мислењето: Мај-22-2018

    Fumei семејство оди на влажни парк Nanhai за надворешна обука во две ни days.Let искуство живот, освен работа во канцеларија, како и подобрување на кохезија. Прочитај повеќе »

  • Честитка FUMEI седење голем успех во CIFF
    Време на мислењето: Мај-22-2018

    Fumei седење присуствува на 41-CIFF во Гуангжу од 28-31 March.The кабина се наоѓа во 5.1A11.Lots на новиот дизајн на привлекување на клиентите во целиот country.Thanks на напорите на нашите колеги, на саемот се голем успех и имаат среќен собирање со нашите клиенти по it.Next година CIFF, во потрага ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !