Tentang Kami

Foshan Fumei seating Co., Ltd ngadeg di 2007. Urang ngahususkeun dina berkembang ngahasilkeun korsi auditorium, korsi téater, meja kelas terraced na korsi, korsi bandara na korsi bioskop. Pausahaan ngawengku 23,000 méter pasagi kalawan workshop gaya kebon jeung sagala jinis parabot canggih.

parusahaan urang gaduh sababaraha profésional,-kualitas luhur manajemén jeung ngembangkeun staf. Aranjeunna bakti ka ngaronjatkeun tur mastikeun kualitas produk, ngamutahirkeun gaya produk jeung desain nyieun parusahaan urang buka salajengna. Aranjeunna baris pastikeun yén sakabéh produk urang bakal dikirim ka customer kalawan kualitas luhur pas mungkin.

Simkuring gaduh sababaraha cabang domestik di Beijing, Tianjin, Shanghai, Guangzhou, Liaoning, Ha'erbin, Jilin, Shandong, zhengzhou, Suzhou, Fujian, Wuhan jsb produk kami ogé ngekspor ka Amérika, Australia, Rusia, Wétan Tengah, Afrika, Selatan Asia Wétan sarta sababaraha nagara lianna.

Tinggal fokus dina hadir tur ningali maju ka hareup, kami pinuh kayakinan tur nyetel rencana ngembangkeun jangka panjang mun tulus mudahan cooperate jeung babaturan sakuliah dunya, pikeun ngahontal kahayang win-win boh maneh na atuh . Urang nangtukeun mun kolaborasi jeung konsumén anyar jeung heubeul nyieun yayasan abad-lami jeung engke cemerlang.

HTB1YVqHbaQoBKNjSZJnq6yw9VXae1HTB1NsbQe4SYBuNjSsphq6zGvVXaf1HTB1oMPnbkomBKNjSZFqq6xtqVXa0


WhatsApp Online Chat !