Tentang Kami

Foshan Fumei Seating Co., Ltd is established in 2007. We specialize in developing and producing auditorium chair, theater chair, terraced classroom desk and chair, airport chair and cinema chair. The company occupies 33,000 square meters with garden style workshop and all kinds of advanced equipment.

parusahaan urang gaduh sababaraha profésional,-kualitas luhur manajemén jeung ngembangkeun staf. Aranjeunna bakti ka ngaronjatkeun tur mastikeun kualitas produk, ngamutahirkeun gaya produk jeung desain nyieun parusahaan urang buka salajengna. Aranjeunna baris pastikeun yén sakabéh produk urang bakal dikirim ka customer kalawan kualitas luhur pas mungkin.

Simkuring gaduh sababaraha cabang domestik di Beijing, Tianjin, Shanghai, Guangzhou, Liaoning, Ha'erbin, Jilin, Shandong, zhengzhou, Suzhou, Fujian, Wuhan jsb produk kami ogé ngekspor ka Amérika, Australia, Rusia, Wétan Tengah, Afrika, Selatan Asia Wétan sarta sababaraha nagara lianna.

Tinggal fokus dina hadir tur ningali maju ka hareup, kami pinuh kayakinan tur nyetel rencana ngembangkeun jangka panjang mun tulus mudahan cooperate jeung babaturan sakuliah dunya, pikeun ngahontal kahayang win-win boh maneh na atuh . Urang nangtukeun mun kolaborasi jeung konsumén anyar jeung heubeul nyieun yayasan abad-lami jeung engke cemerlang.

HTB1YVqHbaQoBKNjSZJnq6yw9VXae1HTB1NsbQe4SYBuNjSsphq6zGvVXaf1HTB1oMPnbkomBKNjSZFqq6xtqVXa0


WhatsApp Online Chat !