Nyertakeun Seat FM-236 Luhur durability Teater

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

tipe:
téater Urug
Pamakéan nandakeun umum:
Commercial Furniture
bahan:
Fabric
narilep:
Yes
ukuran:
620*810*1030 mm
Tempat Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Ngaran brand:
Fumei
Jumlah modél:
FM-236
fungsi:
Teater korsi
Warranry:
5 years
Sertipikat:
CQC, CQTA, GCC, ISO 9001, ISO 14001, ISO 14025, etc
Lantai dipasang suku baja:
Powder coating, 2.2 mm
Korsi jeung busa deui:
Cold molded PU foam, ± 55 kgs/m3
Armrest:
Fixed PP plastic arm with cup holder
Deui bolu:
20 cm
Korsi bolu:
17 cm
Deui di jero ketebalan kai:
8 mm
Korsi jero ketebalan kai:
8 mm

Packaging & Delivery

Rincian bungkusan
Plastik + Standar ékspor karton
Waktos pangiriman
20 poé sanggeus urutan dikonfirmasi

FM-236 Luhur durability Teater Seat nyertakeun

Témbongkeun produk

 

spésifikasi produk

1. Bioskop Kursi, 1 seater.

2. Center ka puseur armrest: 620mm.

3. PP Plastik korsi jeung Pad deui, balik ketebalan palastik téh 4 mm, ketebalan palastik korsi téh 5 mm.

4. korsi lawon sarta panutup deui.

5. lanté dipasang suku baja, ketebalan baja nya 2.2mm, pagawean baja nyaéta bubuk palapis.

6. Maneuh PP panangan plastik kalayan wadah cangkir.

7. Seat jeung busa deui: Tiis dijieun PU busa, ± 55 kgs / m3

8. Balik bolu: ketebalan téh 20 cm.

9. Seat bolu: ketebalan nyaéta 17 cm.

10. Balik jero ketebalan kai: 8 mm.

11. Seat ketebalan jero kai: 8 mm.

12. Jeung angka plat on korsi na deui.

13. Jeung panel tengah.

14. Warna lawon bisa choosed.

 

proyék

 

Produk patali

 


Prosés produksi

 

Profil Perusahaan

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !