Héjo awét lawon korsi nu aya leungeuna auditorium korsi FM-259

Pondok Description:


  • FOB Harga: Cokot harga panganyarna
  • Min.Order kuantitas: 50 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: SHENZHEN / GUANGZHOU / FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar

    Rincian gancang
    tipe:
    téater Urug
    Pamakéan nandakeun umum:
    Urug komérsial
    bahan:
    logam
    Metal Tipe:
    beusi
    narilep:
    nuhun
    ukuran:
    580 * 720 * 1000mm
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Fumei
    Jumlah modél:
    FM-259
    bahan:
    lawon
    Armrest:
    alloy aluminium
    warna:
    meunang milih
    jaminan:
    5 taun
    aplikasi:
    IS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA
    Korsi jeung cangkang deui:
    plastik
    Leungeun bahan:
    ek kai
    busa:
    dénsitas luhur tiis busa dijieun
    Suku perlakuan:
    Hideung Bubuk coated
    Nulis tabel:
    MDF, pilihan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Plastik + Standar ékspor karton
    Waktos pangiriman
    Shipped di 10-15 poé sanggeus mayar

    proyék

     

    Produk patali

     

    Prosés produksi

     

    Profil Perusahaan

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !