FM-261 nyaman Garéja Urug

Pondok Description:


  • FOB Harga: Cokot harga panganyarna
  • Min.Order kuantitas: 50 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: SHENZHEN / GUANGZHOU / FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    tipe:
    téater Urug
    Pamakéan nandakeun umum:
    Urug komérsial
    bahan:
    lawon
    narilep:
    nuhun
    ukuran:
    580 * 730 * 1030 mm
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Fumei
    Jumlah modél:
    FM-261
    fungsi:
    Bolay, aula musik, aula konprensi, téater
    Warranry:
    5 taun
    Sertipikat:
    CQC, CQTA, GCC, ISO 9001, ISO 14001, ISO 14025, jsb
    Aluminium alloy lanté dipasang suku:
    Bubuk palapis, 5.0 mm
    Korsi jeung busa deui:
    Tiis dijieun PU busa, ± 55 kgs / m3
    Armrest:
    Aluminium alloy & padet
    Deui bolu:
    14 cm
    Korsi bolu:
    15 cm
    Deui kai ketebalan cangkang:
    1,5 cm
    Korsi ketebalan cangkang kai:
    1,5 cm

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan
    Plastik + Standar ékspor karton
    Waktos pangiriman
    20 poé sanggeus urutan dikonfirmasi

    FM-261 nyaman Garéja Urug

    Témbongkeun produk

     

    spésifikasi produk

    1. lawon korsi auditorium, 1 seater.
    2. korsi kayu na Pad deui.
    3. Aluminium alloy lanté dipasang suku, ketebalan alloy aluminium anu 5.0mm, alloy aluminium pagawean anu bubuk palapis.
    4. Aluminium alloy & padet armrest kai.
    5. Jeung aluminium struktur alloy ABS palastik tulisan Pad kalawan mékanisme pivoting.
    6. Tiis dijieun PU busa keur korsi na deui, deui busa, korsi dénsitas busa: ± 55 kgs / m³.
    7. Balik bolu: ketebalan nyaéta 14 cm.
    8. Seat bolu: ketebalan téh 15 cm.
    9. Balik kai cangkang: ketebalan nyaéta 1,5 cm.
    10. Seat kai cangkang: ketebalan nyaéta 1,5 cm. 

    model FM-261
    Puseur ka puseur armrest 580mm
    Total jangkungna korsi 1030mm
    jangkungna korsi (kaasup korsi) 450mm
    Jarak ti deui hareup (korsi kabuka) 730mm
    Jarak ti deui hareup (nulis tabel kabuka) 865mm
    Rubak armrest 50mm
    Panjang armrest 410mm
    Ketebalan tina armrest 50mm
    Ukuran tulisan méja 360 * 270mm * T10mm

    proyék

     

    Produk patali

     

    Prosés produksi

     

    Profil Perusahaan

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !