Baku Ukuran Great Aula Gray bolay Kursi FM-269

Pondok Description:


  • FOB Harga: Cokot harga panganyarna
  • Min.Order kuantitas: 50 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: SHENZHEN / GUANGZHOU / FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar

    Rincian gancang
    tipe:
    téater Urug
    Pamakéan nandakeun umum:
    Urug komérsial
    bahan:
    logam
    Metal Tipe:
    beusi
    narilep:
    nuhun
    ukuran:
    580 * 720 * 1000mm
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Fumei
    Jumlah modél:
    FM-269
    bahan:
    lawon
    Armrest:
    logam
    warna:
    Abu, customizable
    jaminan:
    5 taun
    Sertipikat:
    IS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA
    Korsi jeung cangkang deui:
    logam
    suku:
    alloy aluminium
    busa:
    dénsitas luhur tiis busa dijieun
    pedaran:
    Kuliah Teater Kursi
    Nulis tabel:
    360 * 270 * T10mm
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Plastik + Standar ékspor karton
    Waktos pangiriman
    Shipped di 10-15 poé sanggeus mayar
    ukuran  jangkungna 1.Chair: 1030mm
     2.Center jarak: 580mm
     jero 3.Chair (korsi buka): 720mm
     jangkungna 4.Seat: 450mm
     5.Armrest: L410 * W50 * T50mm
     6.Size tina tulisan Pad: 360 * 270 * T10mm
    spésifikasi  1.Fabric: ngagem lalawanan jeung diudar buktina lawon, Warna mangrupakeun pilihan.
     2.Seat na cangkang deui: Multi-lapisan lapis kalayan pagawean lacquered, ketebalan 15mm.
     3.Folding tulisan Pad: palastik ABS, turnable, Kalawan pigura alloy aluminium.
     4.Legs: Aluminium alloy lanté dipasang leg, ketebalan nyaeta 4.0-5.0mm.
     busa 5.Seat: dijieun PU (Polyurethane) busa Tiis, ketebalan téh 15 cm, probability density is 50 kgs / m3.
     6.Back busa: dijieun PU (Polyurethane) busa Tiis, ketebalan nyaéta 14 cm, probability density is 45 kgs / m3.
     7.Armrest: Oak kai, 50mm ketebalan, warna nyaeta pilihan.
     8.Structure: korsi Tip-up, balik ku cinyusu.
    Pilihan  1.can ditambahkeun wadah cangkir
     2.can jadi dipasang buku net
     lampu 3.can jadi dipasang
     4.can ditambahkeun korsi / jumlah baris
     5.can dipaké lawon lalawanan seuneu atanapi busa
    palayanan  1.Warranty: 5 taun
     pabrik 2.Professional langsung OEM disadiakeun, Sampel bisa disadiakeun pikeun evaluating.
     3.Contact kalawan kami lamun aya wae masalah kualitas, leyuran Cocog bakal kapanggih ASAP.
    kaunggulan
    Baku Ukuran Great Aula Gray bolay Kursi1.Our produk gaduh 5 taun jaminan ti tanggal nampi. 2.Our sertipikat produk / bahan geus diala ofIS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA. kapasitas produksina bulanan 3.Our nyaéta 30.000 korsi pikeun mastikeun on pangiriman waktos. Tim 4.Our of désainer, technicians jeung tanaga layanan palanggan anu komitmen keur nyieun. 

    proyék   Produk patali  

    Prosés produksi   Profil Perusahaan  


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !