jati sakola set kuliah samet na tabel FM-315

Pondok Description:


  • FOB Harga: Cokot harga panganyarna
  • Min.Order kuantitas: 50 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: SHENZHEN / GUANGZHOU / FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar

    Rincian gancang
    tipe:
    Sakola Urug
    Pamakéan nandakeun husus:
    susunan sakola
    Pamakéan nandakeun umum:
    Urug komérsial
    bahan:
    logam
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Fumei
    Jumlah modél:
    FM-315
    warna:
    salaku modél
    ukuran:
    529 * 350 * 840mm
    Bahan pigura:
    Galunggung aluminium
    Bahan suku:
    Galunggung aluminium
    Bahan tina balik:
    waja
    Bahan tina desktop:
    dewan melamin
    bahan korsi:
    lapis
    ketebalan korsi:
    15mm
    Sertipikat:
    IS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA
    jaminan:
    5 taun
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Plastik + Standar ékspor karton
    Waktos pangiriman
    Shipped dina 25 poé sanggeus mayar

    MS_019 艳

    Korsi hareup Baris Leg 1. Stand: lanté dipasang, 3mm aluminium alloy kalayan bubuk coated;
    2. panel hareup: pigura baja jeung baja perforated diselapkeun;
    3. Table: tabel fleksibel, 15mm MDF kalayan permukaan seuneu buktina,
    ngarojong bagian nyaeta alloy alumium.
    4. Jeung buku baja net.
    Korsi Baris Tengah Leg 1. Stand: lanté dipasang, 3mm aluminium alloy kalayan bubuk coated;
    2. Backrest: pigura baja jeung baja perforated diselapkeun;
    3.Table: tabel fleksibel, 15mm MDF kalayan seuneu permukaan buktina,
    ngarojong bagian nyaeta alloy alumium.
    4. Jeung buku net baja;
    5. Seat: 15mm dijieun lapis kalayan seuneu permukaan buktina;
    kiat up korsi, balik ku gravitasi.
    Korsi Baris Tukang Leg 1. Stand: lanté dipasang, 3mm aluminium alloy kalayan bubuk coated;
    2. Backrest: pigura baja jeung baja perforated diselapkeun;
    3. Seat: 15mm dijieun lapis kalayan seuneu permukaan buktina;
    kiat up korsi, balik ku gravitasi.

     

    Pilihan

    1.can jadi dipasang buku net

    lampu 2.can jadi dipasang

    3.can ditambahkeun korsi / jumlah baris

     

    Service:

    1.Warranty: 5 taun

    pabrik 2.Professional langsung OEM disadiakeun, sampelna bisa disadiakeun pikeun evaluating.

    3.Contact kalawan kami lamun aya wae masalah kualitas, leyuran cocog bakal kapanggih ASAP.

    kaunggulan

    Sakola jati diatur kuliah samet na tabel

    1.Our produk gaduh 5 taun jaminan ti tanggal nampi.

    2.Our sertipikat produk / bahan geus diala ofIS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA.

    kapasitas produksina bulanan 3.Our nyaéta 30.000 korsi pikeun mastikeun on pangiriman waktos.

    Tim 4.Our of désainer, technicians jeung tanaga layanan palanggan anu komitmen keur nyieun.

     

    proyék

     

    Produk patali

     

    Prosés produksi

     

    Profil Perusahaan

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !