suplai pabrik aluminium logam universitas tabel sarta samet FM-316

Pondok Description:


  • FOB Harga: Cokot harga panganyarna
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Piece/Pieces per Month
  • Port: SHENZHEN / GUANGZHOU / FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar

    Rincian gancang
    tipe:
    Sakola Urug, sakola Urug
    Pamakéan nandakeun husus:
    susunan sakola
    Pamakéan nandakeun umum:
    Urug komérsial
    bahan:
    logam
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Fumei
    Jumlah modél:
    FM-B-316
    Supplier ku Area:
    Asia
    Suppliers ku Nagara / Region:
    Cina (Daratan)
    Sertifikasi Mgnt:
    IS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA
    Korsi kai backrest:
    MDF
    kai korsi:
    Ply-kai
    instalasi:
    lantai dipasang
    Kiat up korsi:
    balik ku graviti
    Warna kai:
    beech, warna anu pilihan
    jaminan:
    5 taun
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Plastik + Standar ékspor karton
    Waktos pangiriman
    20 poé / 40HQ sanggeus deposit nampi

     

    model No FM-B-316
    ukuran Hareup Row1. Nangtung leg: lanté dipasang, 3mm alloy aluminium kandel kalayan bubuk coated;
    2. panel hareup: pigura baja jeung 10mm dijieun dewan diselapkeun, dijieun dewan anu mibanda padded busa sarta lawon upholsteried;
    3. Table: fleksibel, 15mm MDF kalayan seuneu permukaan buktina,
    ngarojong bagian nyaeta alloy alumium.
    4. Jeung buku net baja;
    Tengah Row1. Nangtung leg: lanté dipasang, 3mm alloy aluminium kandel kalayan bubuk coated;
    2. Backrest: pigura baja jeung 10mm dijieun dewan diselapkeun, dijieun dewan anu mibanda padded busa sarta lawon upholsteried;
    3. Table: fleksibel, 15mm MDF kalayan seuneu permukaan buktina, ngarojong bagian nyaeta alloy alumium.
    4. With steel book net;

    Lapis 15mm kandel kalawan padded busa sarta lawon upholsteried;: 5. Seat
    6. Tip up korsi, balik ku graviti;

    Row1 panungtungan. Nangtung leg: lanté dipasang, 3mm alloy aluminium kandel kalayan bubuk coated;
    2. Backrest: steel frame with 10mm molded board inserted, molded board is with foam padded and fabric upholsteried;

    Lapis 15mm kandel kalawan padded busa sarta lawon upholsteried;: 3. Seat
    4. Tip up korsi, balik ku graviti;

    pamayaran L / C, T / T; Lamun T / T, 30% total nilai dibayar sateuacan ngahasilkeun,
    kasaimbangan dibayar saméméh loading wadahna
    paket Plastik + Standar ékspor karton
    palayanan 1.Warranty:5 years.2.Professional factory directly OEM provided,sample can be provided for evaluating.

    3.Contact kalawan kami lamun aya wae masalah kualitas, leyuran cocog bakal kapanggih ASAP.

    Overviews produk

    suplai pabrik tabel aluminium logam universitas sarta samet

    1.Our produk gaduh 5 taun jaminan ti tanggal nampi.

    2.Our sertipikat produk / bahan geus diala ofIS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA.

    kapasitas produksina bulanan 3.Our nyaéta 30.000 korsi pikeun mastikeun on pangiriman waktos.

    Tim 4.Our of désainer, technicians jeung tanaga layanan palanggan anu komitmen keur nyieun.

     

    proyék

     

    Produk patali

     

    Prosés produksi

     

    Profil Perusahaan

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !