Modern design aluminium tabel pigura kuliah na korsi FM-B-89

Pondok Description:


  • FOB Harga: Cokot harga panganyarna
  • Min.Order kuantitas: 10 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Piece/Pieces per Month
  • Port: SHENZHEN / GUANGZHOU / FOSHAN
  • Sarat pembayaran: L/C, T/T,Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar

    Rincian gancang
    tipe:
    Sakola Urug, sakola Urug
    Pamakéan nandakeun husus:
    susunan sakola
    Pamakéan nandakeun umum:
    Urug komérsial
    bahan:
    logam
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Fumei
    Jumlah modél:
    FM-B-89
    Supplier ku Area:
    Asia
    Suppliers ku Nagara / Region:
    Cina (Daratan)
    Sertifikasi Mgnt:
    IS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA
    Korsi kai backrest:
    MDF
    kai korsi:
    Ply-kai
    instalasi:
    lantai dipasang
    Kiat up korsi:
    balik ku graviti
    Warna kai:
    beech, warna anu pilihan
    jaminan:
    5 taun
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Plastik + Standar ékspor karton
    Waktos pangiriman
    20 poé / 40HQ sanggeus deposit nampi

     

    model No FM-B-89
    ukuran Front Row

    Leg 1. Stand: lanté dipasang, 3mm aluminium alloy kalayan bubuk coated;
    2. panel hareup: pigura baja jeung 10mm dijieun dewan diselapkeun,
    dijieun dewan anu mibanda seuneu permukaan buktina;
    3. Table: tabel dibereskeun, 25mm MDF kalayan seuneu permukaan buktina,
    ngarojong bagian nyaeta alloy alumium.
    4. Jeung buku baja net.

    Middle Row

    Leg 1. Stand: lanté dipasang, 3mm aluminium alloy kalayan bubuk coated;
    2. Backrest: pigura baja jeung 10mm dijieun dewan diselapkeun,
    dijieun dewan anu mibanda seuneu permukaan buktina;
    3. Table: tabel dibereskeun, 25mm MDF kalayan seuneu permukaan buktina,
    ngarojong bagian nyaeta alloy alumium.
    4. Jeung buku net baja;
    5. Seat: 15mm dijieun lapis kalayan seuneu permukaan buktina;
    kiat up korsi, balik ku gravitasi.

    Last Row

    Leg 1. Stand: lanté dipasang, 3mm aluminium alloy kalayan bubuk coated;
    2. Backrest: pigura baja jeung 10mm dijieun dewan diselapkeun,
    dijieun dewan anu mibanda seuneu permukaan buktina;
    5. Seat: 15mm dijieun lapis kalayan seuneu permukaan buktina;
    kiat up korsi, balik ku gravitasi.

    pamayaran L / C, T / T; Lamun T / T, 30% total nilai dibayar sateuacan ngahasilkeun,
    kasaimbangan dibayar saméméh loading wadahna
    paket Plastik + Standar ékspor karton
    palayanan 1.Warranty:5 years.

    pabrik 2.Professional langsung OEM disadiakeun, sampelna bisa disadiakeun pikeun evaluating.

    3.Contact kalawan kami lamun aya wae masalah kualitas, leyuran cocog bakal kapanggih ASAP

    1.Our produk gaduh 5 taun jaminan ti tanggal nampi.

    2.Our sertipikat produk / bahan geus diala ofIS09001, IS014001, IS014025, CQC, SGS, CQC, CQTA.

    kapasitas produksina bulanan 3.Our nyaéta 30.000 korsi pikeun mastikeun on pangiriman waktos.

    Tim 4.Our of désainer, technicians jeung tanaga layanan palanggan anu komitmen keur nyieun.

    proyék

     

    Produk patali

     

    Prosés produksi

     

    Profil Perusahaan

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !