News

  • training ruangan
    wektu Post: May-22-2018

    kulawarga Fumei menyang Nanhai Wetland Park kanggo latihan ruangan ing loro days.Let urip pengalaman kajaba karya kantor, lan nambah kohesi. Waca liyane »

  • Selamat FUMEI lelenggahan sukses gedhe ing CIFF
    wektu Post: May-22-2018

    Fumei lelenggahan rawuh 41st CIFF ing Guangzhou saka 28-31 March.The Booth dumunung ing 5.1A11.Lots desain anyar narik kawigaten ing customer kabeh liwat country.Thanks menyang efforts kita kolega, sing padha njaluk sukses gedhe lan duwe seneng kumpul karo kita pelanggan sawise it.Next taun CIFF, looking ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !